Poppy Montgomery bude mať na jeseň tretie dieťa

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 10:48 • 2 min
Poppy Montgomery bude mať na jeseň tretie dieťa

LOS ANGELES - Austrálsko-americkej herečke Poppy Montgomery a jej manželovi Shawnovi Sanfordovi sa na jeseň narodí prvý spoločný syn.

slovakia

left justify in out

Dvojica má okrem toho aj ročnú dcéru Violet Grace. Predstaviteľka detektívky Carrie Wells zo seriálu Šiesty zmysel (2011) sa tehotenstvo snažila dlhší čas tajiť. To, že opäť čaká dieťa napokon priznala v talkšou The View. „Som taká šťastná. Dúfam, že si už budem môcť naplno vychutnávať všetky výhody, ktoré majú tehotné ženy. Chcem byť rešpektovaná a užívať si kráľovskú starostlivosť,“ povedala herečka. Pohlavie dieťaťa prezradila v talkšou Late Night with David Letterman.

 

Z predchádzajúceho vzťahu s hercom Adamom Kaufmanom má 42-ročná rodáčka zo Sydney šesťročného syna Jacksona. Sanford je tiež otcom ďalších dvoch detí, 11-ročnej Haley a osemročného Braydona, ktorých mu porodila prechádzajúca partnerka. 

 

Poppy Montgomery, vlastným menom Poppy Petal Emma Elizabeth Deveraux Donahue, vyrastala v Austrálii, neskôr sa však presťahovala do Spojených štátov amerických. Diváci a diváčky ju môžu poznať ako agentku Samanthu Spade zo seriálu Bez stopy (2002 - 2009). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach ako Mŕtvy spolubývajúci (1998), Iná sestra (1999) či Doživotie (1999). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies