Popovic predĺžil na lavičke West Sydney Wanderers zmluvu do roku 2018

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 09:39 • 2 min
Popovic predĺžil na lavičke West Sydney Wanderers zmluvu do roku 2018

SYDNEY - Úspešný tréner Tony Popovic predĺžil zmluvu s austrálskym futbalovým klubom Western Sydney Wanderers až do konca sezóny 2017/2018. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný bývalý reprezentačný obranca Socceroos má veľkú zásluhu na "zázraku" účastníka A-League. Wanderers priviedol počas jeho prvých dvoch rokoch existencie dvakrát do ligového finále a minulý november aj k triumfu v Ázijskej Lige majstrov. WSW sú vôbec prvým klubom z Austrálie, ktorý sa stal ázijským kontinentálnym šampiónom.

 

Účasť na MS klubov FIFA a náročný boj na viacerých frontoch si však vybrali svoju daň. Mužstvo skončilo v jeho treťom ročníku ligy na predposlednom mieste a v prebiehajúcej sezóne ázijskej LM skončil obhajca už v základnej skupine. Tréner roka 2014 v Ázii to však nevníma dramaticky. "Som stále nesmierne pyšný na naše klubové úspechy nemám ale v pláne zaspať na vavrínoch. Príprava na novú sezónu už začala a našim cieľom je opäť sa vrátiť na stratené pozície. Všetci uvidia silnejších Wanderers v novej sezóne," povedal kormidelník klubu majiteľa a multimilionára Paula Lederera. "Tony už v tomto klube odviedol obrovské množstvo práce, ale chceme oveľa viac. Netají sa vysokými nárokmi na mužstvo a tvrdo pracuje. Zabezpečenie si jeho ďalších služieb bolo potrebným krokom, ak chceme ďalšie úspechy pre Wanderers," dodal Lederer.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona