Poponáhľajte sa, aby ste stihli napísať list Ježiškovi!

NETKY.SK • 13 December 2021, 15:23 • 2 min
Poponáhľajte sa, aby ste stihli napísať list Ježiškovi!

BRATISLAVA - Svoje priania, odkazy a obrázky môžu deti posielať na akejkoľvek pohľadnici na adresu Ježiško 999 99.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia, ktorí chcú poslať list či pohľadnicu Ježiškovi, tak môžu urobiť už len do piatka 17. decembra. Uviedla hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková. Slovenská pošta spracovala už takmer 46 000 zásielok, ktoré deti poslali na Ježiškovu adresu. Zo zahraničia prišlo takmer 2 500 listov, dominovali Taiwan, Rusko, Hongkong a Nemecko. Pošta tiež spracovala 158 zásielok pre nevidiacich. Okrem klasických želaní, aké darčeky by si deti chceli nájsť pod vianočným stromčekom, písali veľa aj o kamarátoch, s ktorými by chceli tráviť viac času pri hrách vonku.

 

img

 

Pohľadnica sa dá poslať aj z mobilu či počítača cez aplikáciu Moja pohľadnica. Tu môžete vytvoriť pozdrav s vlastnými motívmi a fotografiami. Na výber máte niekoľko preddefinovaných motívov. Slovenská pošta pohľadnicu vytlačí a doručí. "Dôležité je uviesť aj spiatočnú adresu, aby Ježiško vedel, komu má odpísať," uviedla Dorčáková. Spoločne s listami môžu deti posielať Ježiškovi kresby, tie však musia byť na samostatnom hárku papiera. Odborná porota vyberie zo všetkých kresieb tú najkrajšiu, ktorá sa stane námetom budúcoročnej vianočnej známky.

 

Možno vás zaujme: Slovenskú poštu čaká nápor zákazníkov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies