Popoludní by mala mimoriadne zasadnúť vláda kvôli problémom na Finančnej správe

NETKY.SK • 29 Február 2012, 12:06 • 2 min
 Popoludní by mala mimoriadne zasadnúť vláda kvôli problémom na Finančnej správe

Popoludní by mala mimoriadne zasadnúť vláda kvôli problémom na Finančnej správe - Politika Ministri by sa mali dnes popoludní zísť na mimoriadnom rokovaní vlády, venovanom problémom vo Finančnej správe (FS) SR. Kabinet pôvodne tento týždeň zasadať nemal,

slovakia

left justify in out

img

Ministri by sa mali dnes popoludní zísť na mimoriadnom rokovaní vlády, venovanom problémom vo Finančnej správe (FS) SR. Kabinet pôvodne tento týždeň zasadať nemal, jeho najbližšia schôdza je naplánovaná až na budúci týždeň.
      O uznesení, ktoré by zaviazalo vládu okamžite vykonať opatrenia na riešenie kritickej situácie v daňovo-informačnom systéme Finančného riaditeľstva SR, bude rokovať na svojom dnešnom mimoriadnom zasadnutí aj Národná rada (NR) SR.
      V uznesení z dielne Smeru-SD má zároveň zákonodarný zbor kabinet vyzvať, aby bezodkladne predložil návrh na skrátené konanie o novele zákona, ktorá predĺži lehotu na zavedenie povinnosti daňovým subjektom doručovať podania elektronickými prostriedkami. Zároveň má vláda v skrátenom režime predložiť novelu zákona o orgánoch štátnej správy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies