Poplach v Rusku: Do volebnej miestnosti údajne zašiel muž s bombou

NETKY.SK • 18 September 2016, 13:10 • 2 min
Poplach v Rusku: Do volebnej miestnosti údajne zašiel muž s bombou

MOSKVA - Ruské bezpečnostné zložky začali dnes preverovať informáciu o hrozbe bombového útoku v jednej z volebných miestností v centre Moskvy. Informovala o tom agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa predbežných informácií do volebnej miestnosti v Arménskej uličke vošiel neznámy muž, ktorý sa prítomným začal vyhrážať odpálením bomby. Rovnaký zdroj neskôr spresnil, že šlo o dvoch podozrivých mužov - jedného polícia zadržala, druhý sa vo volebnej miestnosti zabarikádoval. Ďalšie podrobnosti nie sú bezprostredne známe.


Moskovská polícia dostala aj informáciu, že jedna z politických strán chce v niektorej z volebných miestností v ruskej metropole usporiadať nepovolenú protestnú akciu. Polícia preto vyzvala občanov, aby sa nedali zatiahnuť do takýchto provokácií. Pripomenula tiež, že polícia v súlade so zákonom berie na zodpovednosť nielen organizátorov, ale aj účastníkov nepovolených protestných akcií.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona