Poplach v hoteli v Minsku: Taká menšia potopa!

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 13:44 • 2 min
Poplach v hoteli v Minsku: Taká menšia potopa!

MINSK - V hoteli Renaissance na Džeržinského prospekte v bieloruskom Minsku, v ktorom sú ubytované výpravy hokejistov Slovenska, Česka, Kanady, Nórska, Dánska a Švédska bola menšia potopa.

slovakia

left justify in out

Český obranca Caroliny Hurricanes Michal Jordán zavesil na svoje konto na Twitteri fotografiu tečúcej vody zo stropu hotelovej chodby. Nehodu pravdepodobne zapríčinila chyba protipožiarneho systému. V hoteli bola menšia povodeň, ale zasiahla len časť jedného z poschodí. "Vodopád v hoteli v Minsku. Jediná otázka je, čo bolo zlé," napísal na Twitteri Jordán. O chvíľu už pridal český obranca fotografiu, ako sa snažia pracovníci hotela odstrániť poruchu. "Myslím, že to majú pod kontrolou," dodal Jordán.

 

Jedenásťposchodový hotel je jedným z najluxusnejších v bieloruskej metropole, pred dvoma týždňami ho otváral prezident Alexander Lukašenko. V ubytovacom zariadení je 237 izieb, 30 apartmánov a 10 kongresových hál. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies