Poplach v Hamburgu: Policajti pátrali po trhavine, ale našli poľovníkovu bundu

NETKY.SK • 12 Január 2017, 23:09 • 2 min
Poplach v Hamburgu: Policajti pátrali po trhavine, ale našli poľovníkovu bundu

HAMBURG - Krátko pred slávnostným otvorením Labskej filharmónie v Hamburgu došlo v stredu večer v tomto meste k nečakanému poplachu bezpečnostných zložiek. Psy cvičené na vyhľadávanie trhavín totiž signalizovali prítomnosť podozrivého predmetu v garáži nového objektu.

slovakia

left justify in out

Privolaní policajti prehľadali následne terénne motorové vozidlo a našli v ňom bundu istého poľovníka, známej osobnosti z Hamburgu, ktorá patrila medzi pozvaných hostí na slávnostnom večere.

 

Vyšetrovanie ukázalo, že tento muž bol iba pred niekoľkými dňami na poľovačke práve v tejto bunde, na ktorej to zanechalo stopy po munícii, uviedla policajná hovorkyňa, pričom potvrdila informácie internetového vydania periodika Die Welt.

 

Podľa rovnakého zdroja však uvedený incident nebol príčinou oneskoreného začiatku otvorenia Labskej filharmónie, údajne ním bolo omeškanie lietadla s kancelárkou Angelou Merkelovou, ktoré nemohlo odštartovať z Berlína v plánovanom čase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies