Poplach na Schwechate: Neznáme lietadlo pristálo na letisku, nekomunikovalo s riadiacou vežou!

NETKY.SK • 29 November 2014, 06:27 • 2 min
Poplach na Schwechate: Neznáme lietadlo pristálo na letisku, nekomunikovalo s riadiacou vežou!

VIEDEŇ - Viedenské medzinárodné letisko bolo dnes popoludní dejiskom planého poplachu.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu internetového vydania denníka Kurier potvrdilo veliteľstvo dolnorakúskej polície, ako aj hovorca letiska Viedeň-Schwechat Peter Kleemann, uviedla agentúra APA. Podľa Kleemanna došlo na palube stroja spoločnosti Turkish Airlines smerujúceho z Frankfurtu nad Mohanom do Istanbulu k poklesu tlaku, preto sa posádka rozhodla pristáť vo Viedni. K zraneniam pri incidente nedošlo, jedinou výnimkou bol pasažier, ktorého postihli problémy s kardiovaskulárnou sústavou.
      

Podľa denníka Kurier sprevádzali civilný stroj pri pristávaní dve stíhačky rakúskej armády. Po pristátí vo Viedni z lietadla najskôr nikto nevystupoval a navyše sa nedarilo nadviazať spojenie s pilotnou kabínou. Až po asi 20 minútach sa riadiacej veži prihlásil pilot a ubezpečil, že je všetko v poriadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies