Poplach na autobusovej stanici Mynské nivy: Ohlásili bombu, nenašli ju

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 15:17 • 2 min
Poplach na autobusovej stanici Mynské nivy: Ohlásili bombu, nenašli ju

BRATISLAVA - Na Autobusovej stanici Mlynské nivy v Bratislave dnes nahlásili bombu.

slovakia

left justify in out

Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, bombu na stanici ohlásili dnes o 13:31, na miesto ihneď vyslali policajtov a ľudí z autobusovej stanice evakuovali. Na mieste je aj pyrotechnik a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín, ktorí momentálne budovu prehľadávajú. "Hneď ako to bude možné, bude polícia verejnosť o prípade bližšie informovať," dodáva Považanová.

 

Na Autobusovej stanici Mlynské nivy v Bratislave bombu nenašli. Polícii ju nahlásili dnes o 13:31. Na miesto ihneď vyslali policajtov a ľudí z autobusovej stanice evakuovali. Pyrotechnik a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín budovu prehľadali, bomba sa však v budove nenachádzala. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy a hľadajú toho, kto bombu na stanici ohlásil, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies