Popíjanie muža a ženy vo Veľkom Šariši sa skončilo troma bodnými ranami

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:33 • 2 min
Popíjanie muža a ženy vo Veľkom Šariši sa skončilo troma bodnými ranami

VEĽKÝ ŠARIŠ - Vzájomné popíjanie 55-ročného Miroslava a 51-ročnej Ivety vo Veľkom Šariši sa skončilo tým, že žena utrpela tri bodné rany v hrudníku. Uvedená udalosť sa podľa informácií hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Migaľovej stala v utorok (4.11.) len pár minút po polnoci.

slovakia

left justify in out

„Za dosiaľ nezistených okolností došlo k zraneniu Ivety, ktorá utrpela bodné rany v oblasti hrudníka. Predbežná doba liečenia bola stanovená minimálne na 42 dní. Na základe týchto skutočností vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začal trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví, kde zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov. Miroslava, ktorý bol v čase, keď k činu došlo, pod vplyvom omamných a psychotropných látok, zadržali ako podozrivú osobu. Iveta bola hospitalizovaná v nemocnici. Ako naozaj k zraneniu ženy došlo a kto ho spôsobil, je predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ povedala Migaľová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies