Pondelkový tréning už aj s Weissom

NETKY.SK • 8 Október 2013, 09:59 • 2 min
Pondelkový tréning už aj s Weissom

SENEC - Časť pondelkového úvodného tréningu slovenskej futbalovej reprezentácie absolvoval so spoluhráčmi už aj Vladimír Weiss.

slovakia

left justify in out

Krídelník gréckeho Olympiakosu Pireus absentoval na popoludňajšom zraze v Senci, ale bol k dispozícii na tréningovej jednotke so začiatkom o 18.00 h v Národnom tréningovom centre Slovenského futbalového zväzu pri Slnečných jazerách. V nočných hodinách by sa mal k národnému tímu SR pripojiť aj brankár Krídel Sovietov Samara Ján Mucha a defenzívny záložník talianskeho FC Janov Juraj Kucka príde v utorok.

"Vlado Weiss stihol len záver tréningovej jednotky, ale už je v Senci. Pondelkový tréning neabsolvovali Samuel Štefánik a Tomáš Hubočan," povedal pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR SFZ Juraj Čurný. 

Slovákov čaká dvojzápas proti Grékom (piatok 11. októbra o 20.45 h SELČ v Pireu) a Lotyšom (utorok 15. októbra o 20.10 h SELČ v Rige) v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona