Pomstiteľka sexuálneho násilia na ženách: Vyhľadáva a vraždí vodičov autobusov!

NETKY.SK • 4 September 2013, 06:22 • 2 min
Pomstiteľka sexuálneho násilia na ženách: Vyhľadáva a vraždí vodičov autobusov!

CIUDAD JUÁREZ - Po samozvanej pomstiteľke sexuálneho násilia na ženách v autobusoch, ktorá má zrejme na svedomí už vraždy dvoch vodičov, pátra polícia v okolí mesta Ciudad Juárez na severe Mexika, ležiacom v blízkosti hraníc s USA.

slovakia

left justify in out

Žena, označujúca sa za "Dianu, lovkyňu vodičov autobusov", vo vyhlásení, ktorého autenticitu sa zatiaľ nepodarilo potvrdiť, uviedla, že jej konanie je odvetou za mnohé ženské obete sexuálneho násilia, uviedla agentúra AP. Podľa slov očitého svedka druhej z vrážd, ktoré sprostredkovali noviny Diario de Juárez, sa v tomto duchu prihovorila vrahyňa aj vodičovi krátko pred tým, ako ho zastrelila.

V okolí mesta Ciudad Juárez došlo v priebehu 90. rokov 20. storočia a v prvej dekáde nového tisícročia k viac ako stovke vrážd žien, v súvislosti s ktorými zadržanli viacero vodičov autobusov. Len minimum týchto prípadov, ktorých obete sa nezriedka našli až po týždňoch či mesiacoch na ťažko dostupných miestach so stopami zneužitia a mučenia, dospelo však do štádia súdneho konania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies