Pomoc od ĽS-HZDS v oblasti pôdohospodárstva nepotrebujeme

NETKY.SK • 4 November 2010, 12:17 • 2 min
Pomoc od ĽS-HZDS v oblasti pôdohospodárstva nepotrebujeme

Pomoc od ĽS-HZDS v oblasti pôdohospodárstva nepotrebujeme

slovakia

left justify in out

Strana Most-Híd nepotrebuje žiadnu pomoc od ĽS-HZDS v oblasti pôdohospodárstva. "Máme dosť odborníkov," vyhlásil pre TASR predseda strany Béla Bugár.
      Odmietol tak špekulácie, či sa stredajšie (3.11.) rokovanie so šéfom mimoparlamentnej strany Vladimírom Mečiarom týkalo jeho medializovanej ponuky pre šéfa agrorezortu Zsolta Simona (Most-Híd). Mečiar si myslí, že Simonovi chýbajú na ministerstve odborníci a že mu s tým vie pomôcť. "S tým to nesúviselo," poznamenal Bugár.
      S predsedom ĽS-HZDS sa líder Mosta-Híd stretol podľa vlastných slov ako "s hociktorým iným občanom, ktorý má takú otázku, ktorá patrí ku mne". Dodal, že stretnutie sa konalo na Mečiarovu žiadosť.
      Priblížil, že viacnásobný expremiér mu v rozhovore okrem iného povedal svoj názor na súčasné politické dianie na Slovensku. "A zároveň mal jednu otázku, ktorú posúdim," doplnil Bugár. Predmet otázky nekonkretizoval.
      Poznamenal iba, že sa týkala oblasti, v ktorej mu môže pomôcť buď ako predseda koaličnej strany, alebo ako podpredseda parlamentu. Na otázku, či Mečiarovi aj v tej danej veci pomôže, odvetil: "Uvidíme."
      Mečiar po rokovaní s Bugárom z parlamentu odišiel bez toho, aby sa k stretnutiu vyjadril.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies