Poľský pedofil podľa polície nie je na Slovensku!

NETKY.SK • 17 Február 2014, 13:40 • 2 min
Poľský pedofil podľa polície nie je na Slovensku!

BRATISLAVA - Poliak Mariusz Trynkiewicz, ktorý sedel 25 rokov vo väzení za pedofilné vraždy, podľa polície nie je na Slovensku.

slovakia

left justify in out

"Na sto percent tu nie je. Sme v kontakte s policajným pridelencom vo Varšave a situáciu monitorujeme," povedala pre agentúru SITA hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová.

Muž, identifikovaný len ako Mariusz T., opustil väzenie minulý týždeň v utorok v noci po tom, čo si odsedel svoj trest a v sprievode polície odišiel na neznáme miesto. Rozsudok smrti za znásilnenie a zabitie štyroch chlapcov v roku 1988 zmenili na základe amnestie na 25 rokov. Portál denníka Nový čas čas.sk dnes napísal, že Trynkiewicz by mohol byť na Slovensku. Web citoval poľský denník Fakt, ktorý sa odvoláva na zdroj z prostredia polície, ktorý hovorí, že prepusteného pedofila zaradili do programu na ochranu svedkov, aby mohol začať nový život.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies