Poľskú premiérku prepustili z nemocnice: Po autonehode sa týždeň zotavovala

NETKY.SK • 18 Február 2017, 06:48 • 2 min
Poľskú premiérku prepustili z nemocnice: Po autonehode sa týždeň zotavovala

VARŠAVA - Poľskú premiérku Beatu Szydlovú prepustili dnes z varšavskej vojenskej nemocnice, kde sa zotavovala z následkov dopravnej nehody jej služobného vozidla z minulého piatka.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala 10. februára v juhopoľskom Osvienčime, ktorý je Szydlovej rodným mestom. Práve tam prišla na víkend, keď vodič jej služobného auta prudko strhol riadenie, aby sa vyhol zrážke s fiatom, pričom narazil do stromu.

 

Šéfka vlády pri nehode utrpela menšie zranenia, ktoré si nevyžiadali žiaden chirurgický zákrok. Zranení boli aj dvaja príslušníci jej ochranky.

 

Hneď po nehode političku previezli na vyšetrenie do miestnej nemocnice v Osvienčime a ešte v ten istý deň letecky dopravili do vojenskej nemocnice vo Varšave. Dnes večer ju prepustili do domáceho ošetrenia.

 

Szydlová pri odchode z nemocnice povedala novinárom, že potrebuje ešte niekoľkodňový odpočinok. Nemala by však už chýbať na pravidelnom zasadnutí vlády, ktoré sa uskutoční na budúci utorok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Mirka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies