Poľsko už zasiahli búrky, ktoré sa v nedeľu očakávajú aj na východe ČR

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 16:50 • 2 min
Poľsko už zasiahli búrky, ktoré sa v nedeľu očakávajú aj na východe ČR

VARŠAVA/PRAHA/BUDAPEŠŤ - Západnú a centrálnu časť Poľska zasiahli dnes popoludní búrky sprevádzané intenzívnymi zrážkami, vrátane lokálnych krupobití.

slovakia

left justify in out

Búrkový front sa podľa meteorológov, ktorí varujú občanov pred veľkým množstvom zrážok, bude presúvať na severovýchod krajiny, informovala spravodajská televízia TVN24.
      

Na nedeľu hlásia búrky aj meteorológovia v Českej republike. Ich varovanie sa týka moravských krajov a kraju Vysočina. V týchto regiónoch nie sú vylúčené ani prívalové dažde a krupobitie, informovali tamojšie elektronické médiá.
      

Maďarskí odborníci podľa tlačovej agentúry MTI varovali občanov dnes pred silným ultrafialovým žiarením. Súčasne odporúčali ľuďom na slnku, aby si chránili hlavu pokrývkou a nezabudli si na pokožku natrieť krém s vysokým faktorom ochrany.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies