Poľsko: Pri čelnej zrážke vlakov zahynulo najmenej 6 ľudí

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 07:33 • 2 min
Poľsko: Pri čelnej zrážke vlakov zahynulo najmenej 6 ľudí

Poľsko Pri čelnej zrážke vlakov zahynulo najmenej 6 ľudí - Svet Najmenej 6 osôb zahynulo a 60 ľudí utrpelo zranenia pri sobotnej zrážke dvoch vlakov pri meste Szczekociny na juhu Poľska. Na mieste nehody, ku ktorej prišlo čelným nárazom dvoch vlakov, mome

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 6 osôb zahynulo a 60 ľudí utrpelo zranenia pri sobotnej zrážke dvoch vlakov pri meste Szczekociny na juhu Poľska.
      Na mieste nehody, ku ktorej prišlo čelným nárazom dvoch vlakov, momentálne prebiehajú záchranárske práce. Na ceste k miestu zrážky sú aj poľský premiér Donald Tusk a minister dopravy Slawomir Nowak. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na poľskú spravodajskú televíziu TVN24.
      Podľa dostupných informácií bolo príčinou zrážky to, že oba protiidúce vlaky boli na tej istej koľaji. Zatiaľ nie je známe, prečo k chybnému zaradeniu vlakov prišlo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies