VIDEO Poľskej posádke na rally zavadzala Tatrovka!

NETKY.SK • 17 Október 2013, 13:57 • 2 min
VIDEO Poľskej posádke na rally zavadzala Tatrovka!

BRATISLAVA - Internet je plný vtipných videí z oblasti motoršportu. V tom dnešnom si Čierneho Petra vytiahla poľská posádka, ktorej nečakane skrížil cestu počas miestnej rýchlostnej skúšky starý nákladiak. Poľský jazdec to, samozrejme, patrične štipľavo okomentoval.

slovakia

left justify in out

Na rally sa z času na čas udeje všeličo. Od vážnych, či dokonca smrteľných zranení až po bizarné a vtipné situácie, ako je táto. Organizátorom rýchlostných skúšok niekedy "ujde" nejaký ten miestny obyvateľ, či nedisciplinovaný divák, ale naložená vidiecka tatrovka je vážnou prekážkou, ktorá pri honbe za najrýchlejšími časmi berie cenné sekundy.

Bez patričného komentára poľskej rally posádky by to však nebolo ono. Absolútnym vrcholom celej situácie je, keď sa zúfalý vodič závodného špeciálu snaží Tatrovku "vytrúbiť", ale v aute nemá klaksón.

Upozornenie - video obsahuje vulgarizmy:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona