Poľské sušienky pravdepodobne obsahovali jed na potkany

NETKY.SK • 21 Január 2013, 13:14 • 2 min
Poľské sušienky pravdepodobne obsahovali jed na potkany

Poľské sušienky pravdepodobne obsahovali jed na potkany - Krimi Do niektorých sušienok od poľského výrobcu Magnolia, vyrobených po 22. novembri 2012, sa pravdepodobne dostal jed na potkany.

slovakia

left justify in out

imgDo niektorých sušienok od poľského výrobcu Magnolia, vyrobených po 22. novembri 2012, sa pravdepodobne dostal jed na potkany. Bol v sušenom mlieku, ktoré nakupoval od svojho dodávateľa, varoval v nedeľu hovorca hygienickej správy Jan Bodbar. 

Podľa serveru Novinky.cz sa tri druhy výrobkov Magnolia distribuovali aj do Česka, na Slovensko, do Nemecka a Litvy. Magnolia vyrába napríklad keksíky Stilla Dolce Cocoa Rols, Vanila wafles, Wafle Max, Poesia Milk Cream, Weiner Eiswaffel a ďalšie.

Poľská prokuratúra vyšetruje, ako sa jed na potkany dostal v prevádzke Rokitianka v meste Szczekociny do mlieka. Distribúciu z veľkoskladov Magnolie v Lubsku zastavili.

Hlavná hygienická správa upozornila na nebezpečenstvo Európsku komisiu, uviedli Novinky.cz

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona