Poľská zápasníčka Jedrzejczyková obviňuje z prehry svojho lekára!

NETKY.SK • 20 Február 2018, 13:00 • 2 min
Poľská zápasníčka Jedrzejczyková obviňuje z prehry svojho lekára!

BRATISLAVA - Vyzeralo to tak, že poľská zápasníčka Joanna Jedrzejczyková prekoná rekord Rondy Rouseyovej v počte úspešných obhajob majstrovského titulu. Jednoducho jej súperky na ňu nestačili, ani jednej z nich nedávali veľkú šancu na výhru pred zápasom. Načrtla dokonca, že začne zápasiť v ťažšej váhe, aby pred sebou mala väčšiu motiváciu, a aby mohla získať ďalší titulový pás.

slovakia

left justify in out

Lenže vtedy prišla do obrazu Rose Namajunasová ktorá v ich spoločnom zápase Jedrzejczykovej nič nedarovala a hneď v prvom kole ju poslala k zemi. Je zjavné, že Jedrzejczyková sa z prehry spamätáva veľmi ťažko. Zo skóre 14-0 sa stalo skóre 14-1. Odvtedy sa Jedrzejczyková neustále na niečo vyhovára. Nedávno obviňovala svoj tým ktorý mal na starosti jej stravovanie, teraz zasa našla ďalšieho obetného baránka. Je ním lekár ktorý na ňu dohliadal počas chudnutia.

 

"Viem, že v tomto športe človek raz vyhráva a niekedy zasa prehráva, ale tento môj posledný zápas nevyšiel preto lebo chybu spravil môj tým. Lekár ktorý mal na starosti to aby som sa cítila dobre v čase 30 hodín do zápasu spravil chybu. Chudnutie má veľmi veľký vplyv na človeka," uviedla sklamaná Jedrzejczyková .

 

Jedrzejczyková má v tomto pravdu, chudnutie je nesmierna záťaž na celý organizmus, psychicky aj fyzicky úplne vyčerpá človeka. Si predstavme iba normálneho človeka ktorý má problém schudnúť 2-3kilá za mesiac. Títo elitný zápasníci zhadzujú aj 10 kíl za 3-4 týždne. Je k tomu potrebné obrovské sebazaprenie, motivácia a výdrž. Posledné dni a hodiny sú vážne kruté. Takže v jej slovách je kúsok pravdy, ale jedinú osobu ktorú by možno mala obviniť z prehry je ona sama. Jednoducho si nevie priznať prehru čo je na takejto vysokej úrovni dosť neprofesionálne. Jednoducho nemala svoj deň, takéto veci sa stávajú.

 

Šancu na reparát ale dostala, takže fanúšikov aj neprajníkov môže presvedčiť o svojej pravde už 7. apríla na galavečeri UFC 223.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies