Polročný syn speváčky Fergie už vraj ukazuje hudobný talent

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 08:21 • 2 min
Polročný syn speváčky Fergie už vraj ukazuje hudobný talent

LOS ANGELES - Americká speváčka Fergie prezradila, že u jej polročného syna Axla Jacka sa už začal prejavovať hudobný talent.

slovakia

left justify in out

"Keď spievam, pozerá sa na mňa a snaží sa pridať," povedala 38-ročná interpretka v rozhovore pre magazín Us Weekly. "Robí tie najsmiešnejšie zvuky a je na seba veľmi pyšný," doplnil speváčkin manžel, herec Josh Duhamel. Dvojica, ktorá žije v Los Angeles, sa dočasne presťahovala do Austinu v Texase, kde sa Duhamel venuje nakrúcaniu snímky Lost in the Sun. "Nevydržal by som bez môjho chlapčeka alebo bez nej tak dlho," vysvetlil 41-ročný herec, známy napríklad z akčnej filmovej série Transformers (2007, 2009, 2011).

 

Fergie sa za Josha Duhamela vydala 10. januára 2009 po päťročnom vzťahu. Vlani vo februári prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že spolu čakajú prvé dieťa. Pôvodne plánovali päť detí, no vzhľadom na vek Fergie si podľa vlastných slov vystačia aj s dvoma potomkami. Axl Jack prišiel na svet 29. augusta 2013. Speváčka nezačala svoju kariéru v šoubiznise hneď v hudbe. Ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Po obrovskom úspechu, ktorý zaznamenala ako členka skupiny The Black Eyed Peas, sa v roku 2006 rozhodla vyskúšať aj sólovú dráhu a vydala album The Dutchess. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona