Polovica nasledovníkov Justina Biebera na Twitteri je falošná

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 20:49 • 2 min
Polovica nasledovníkov Justina Biebera na Twitteri je falošná

LONDÝN - Približne polovica nasledovníkov kanadského speváka Justina Biebera na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter je falošná. Vyplýva to z prieskumu portálu Socialbakers, ktorý robí analýzy a štatistiky z údajov sociálnych sietí.

slovakia

left justify in out

Bieber v januári prekonal v počte fanúšikov na Twitteri speváčku Lady Gaga, ktorá mala dovtedy najviac nasledovníkov. V súčasnosti Bieberove tweety sleduje približne 37,3 milióna používateľov. Podľa prieskumu Socialbakers však iba 17,8 milióna z nich sú skutoční ľudia, čo predstavuje 47 percent. Na základe týchto výsledkov by mal Bieber znova klesnúť na druhú priečku za Lady Gaga, pretože tá by mala po odpočítaní falošných nasledovníkov približne 19 miliónov skutočných fanúšikov.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na poslednom menovanom albume je dovedna 13 skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby s druhým najpozeranejším videom na YouTube, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.bbc.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies