Polonahý muž v Petržalke s nožom v ruke sexuálne obťažoval viacero žien

NETKY.SK • 11 September 2017, 11:37 • 2 min
Polonahý muž v Petržalke s nožom v ruke sexuálne obťažoval viacero žien

BRATISLAVA - Až päťročný pobyt za mrežami hrozí 33-ročnému Martinovi B. z Bratislavy, ktorého nevhodné a neslušné správanie sa a výtržnosti v priestoroch jedného z obytných domov ukončila až privolaná policajná hliadka.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral počas uplynulého víkendu v Petržalke. Bratislavčan nastúpil podľa zistení polície v sobotu (9.9.) okolo 19.30 h do výťahu oblečený iba v pánskom tričku s kuchynským nožom v ruke. Vo výťahu v tom čase boli dve dievčatá vo veku 15 a 19 rokov.

 

"Vo výťahu menovaný jedno z dievčat sexuálne obťažoval, pričom po otvorení výťahových dverí obe dievčatá z obavy o život a zdravie z výťahu utiekli," opísal incident bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Muž následne zamieril na jedno z poschodí obytného domu, kde zabúchal na dvere bytu, ktoré otvorila 32-ročná žena. "Od nej sa dožadoval pohlavného styku, pričom v ruke držal kuchynský nôž, ktorý smeroval na poškodenú ženu," uviedol ďalej policajný hovorca.

 

Vystrašená žena sa pokúšala zatvoriť vchodové dvere svojho bytu, muž jej to však znemožnil tým, že ich odtláčal dovnútra vlastným telom. Nereagoval pritom na opakované výzvy, aby odišiel. Žene sa napokon podarilo vchodové dvere zatvoriť.

 

Privolaní policajti Martina B. zadržali. Po vznesení obvinenia bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie.

 

Za uvedené protiprávne konanie mu hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na päť rokov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona