VIDEO Polonahé ruské modelky pózovali s obrovským živým medveďom

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 14:00 • 2 min
VIDEO Polonahé ruské modelky pózovali s obrovským živým medveďom

MOSKVA – V lesoch neďaleko Moskvy vznikli bizarné snímky dvoch sporo odetých ruských modeliek, ktoré pózovali so živým medveďom. Maco má už 18 rokov, 650 kilogramov a 2,2 metra.

slovakia

left justify in out

Snímky nafotila Olga Barantseva a modelky Maria Sidorova a Lidia Fetisova sa na nich bozkávajú, maznajú a objímajú s obrovským predátorom. Fotografie zobrazujú prirodzenú harmóniu medzi ľuďmi a medveďmi.

Fotografie boli súčasťou kampane proti lovu divých zvierat, aj keď na jednej snímke má modelka objímajúca medveďa na sebe akýsi kožuch. Nie je však jasné, či išlo o pravý kožuch alebo umelý.

Medveďa zachránil jeho súčasný majiteľ Jurij Panteleenko, ktorý ho našiel na pokraji smrti, keď sa ho pokúšali uloviť pytliaci. Jurij sa o neho začal starať, keďže zistil, že bol oddelený od svojej matky. Následne sa už nemohol vrátiť do voľnej prírody a zostal so svojím záchrancom až dodnes.

Skrotený medveď sa objavuje v ruských filmoch a pri rôznych foteniach. Aby medveď pózoval s otvorenou papuľou, musel mu Panteleenko hádzať kúsky obľúbenej mozzarelly a sušienky.

 



Modelka Maria po fotení povedala: "Realita dokonca predčila moje očakávania o tom, ako sa bude pracovať s takým obrovským zvieraťom. Mohla som objať skutočného medveďa, hovoriť s ním a dokonca sa schovať pod jeho obrie laby."

Druhá modelka Lidia dodala: "V priebehu fotenia si medveď mohol slobodne robiť čo chcel, ale neublížil nikomu. Byť v jeho objatí a nechať si olizovať tvár a ruky bol veľmi špeciálny zážitok."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies