Polonahá žena protestovala proti Putinovmu rozvodu

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 18:39 • 2 min
Polonahá žena protestovala proti Putinovmu rozvodu

KYJEV - Ukrajinská polícia v piatok zadržala aktivistku, ktorá polonahá protestovala proti plánom ruského prezidenta Vladimira Putina na rozvod.

slovakia

left justify in out

Mladá žena je členkou organizácie Femen, ktorej príslušníčky podobným spôsobom protestujú proti Putinovi už dlhšie. Aktivistka oblečená len do nohavíc si prehadzovala gymnastickú stuhu pred ruským veľvyslanectvom v Kyjeve a na hrudi mala nápis Poďme, Rusko! Kričala pritom vetu "Vova, milujem ťa!" v narážke na Putinovu prezývku. "Ukrajina nie je Alina," zakričala tesne pred tým, ako ju zadržala polícia. Bývalá gymnastka Alina Kabajevová je údajne dlhoročná Putinova milenka.

Ruský prezident Vladimir Putin spoločne so svojou ženou vo štvrtkovom televíznom rozhovore oznámili koniec svojho manželstva. Ľudmila Putinová, ktorá sa na verejnosti po boku svojho manžela objavovala iba sporadicky, skonštatovala, že išlo o spoločné rozhodnutie. Ako dôvod uviedla fakt, že sa "spolu ledva stretnú", keďže ona ťažko znáša lietanie a "naozaj nemá rada publicitu". Rozvod potvrdil aj samotný Putin, ktorý nemá problém s takýmto verejným oznámením, keďže podľa svojich slov preferuje otvorenosť. Naposledy sa spoločne na verejnosti objavili na Putinovej minuloročnej inaugurácii. "Vladimir Vladimirovič je úplne ponorený do svojej práce, naše deti odrástli a žijú si vlastný život," dodala Ľudmila. Putinovci boli spolu 30 rokov a majú dvoch, už dospelých potomkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona