Polonahá Rihanna na karnevale osláv úrody cukrovej trstiny

NETKY.SK • 14 August 2017, 19:11 • 2 min
Polonahá Rihanna na karnevale osláv úrody cukrovej trstiny

BARBADOS - Hviezda Rihanna pochádza z karibského ostrova Barbados a keď na to príde, neváha svoju domovinu zviditeľniť.

slovakia

left justify in out

Stala sa účasťou na miestnom karnevale Crop Over, ktorý oslavoval úspešný zber cukrovej trstiny. Tento rok ho Rihanna navštívila už po štvrtýkrát a treba povedať, že rok čo rok si vyberá čoraz pôsobivejšie kostýmy. Pozrite sa na ne.

 

Ako sa na exotický Barbados patrí, tunajšie karnevalové kostýmy v ničom nezaostávajú za slávnym brazílskym karnevalom v Riu. Sú sexi, zábavné, plné peria, farieb a trblietavých kryštálov. Rihanna, ktorá je zvyknutá na nahotu, sa na túto akciu strojí nielen so zodpovednosťou hlavnej hviezdy, ale predovšetkým s cieľom prekonať svoje predchádzajúce kreácie. Tento rok tak obliekla zďaleka najfarebnejší kostým, ktorý ešte umocnila zelenomodrými vlasmi.

 

Fanúšikov však ohromila z dvoch úplne iných dôvodov. Jednak sexi krivkami, ktoré nadobudla v posledných mesiacoch, na jednej z fotografii je určitá nezrovnalosť - “záhadný jedenásty necht”, ktorý vykukuje pri jej palci a vedie k špekuláciám, či nebola fotka retušovaná (zrejme grafik, ktorý "hýbal" rukou, zabudol vymazať pôvodný necht ). Nebola by koniec koncov prvou ani poslednou hviezdou, ktorej sa niečo také prihodilo.

 

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona