Polonahá Playmate Cifrová nafotila obraz pre speváka kapely Whitesnake

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 11:45 • 2 min
Polonahá Playmate Cifrová nafotila obraz pre speváka kapely Whitesnake

BRATISLAVA - Britský spevák David Coverdale, ktorý sa 16. júna aj so svojou kapelou Whitesnake predstaví v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC), dostane od slovenskej playmate Evy Cifrovej špeciálnu fotografiu vo forme obrazu.

slovakia

left justify in out

"Mám rada dobrú hudbu a tento koncert organizujú moji kamaráti z agentúry Vagaboond. Chceme prekvapiť skupinu Whitesnake a hlavne samotného speváka Davida Coverdalea,“ uviedla modelka. Na fotografii, ktorá vznikla pred niekoľkými dňami, je polonahá Cifrová a odkaz spevákovi "Thank's for vibrating show Dave" (v preklade "Ďakujem za vzrušujúcu šou Dave", pozn. SITA). Agentúru SITA o tom za agentúru Vagaboond informoval Edo Kopček.

Kapelu Whitesnake založil v roku 1977 vo Veľkej Británii bývalý spevák Deep Purple David Coverdale, ktorý ako jediný z pôvodnej zostavy pôsobí v skupine dodnes. V priebehu rokov prešli formáciou také hviezdy ako bývalý klávesák Deep Purple Jon Lord, bubeník pôsobiaci v rovnakej formácii Ian Paice, bubenícka legenda Cozy Powell (The Jeff Beck Group, Black Sabbath), írsky gitarista Vivian Campbell (Def Leppard, Thin Lizzy) alebo gitarový mág Steve Vai. Whitesnake debutovali albumom Trouble (1978). Následne vydali ďalších desať štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejšou je eponymná nahrávka z roku 1987. Predalo sa z nej viac ako 15 miliónov kópií. Zatiaľ poslednou štúdiovkou kapely je album Forevermore (2011). Medzi najväčšie hity Whitesnake patria skladby ako Here I Go Again, Fool For Your Loving, Still of the Night alebo Is This Love. Televízia VH1 skupinu v roku 2005 zaradila na 85. miesto v rebríčku najväčších hardrockových kapiel histórie. Okrem Coverdalea v zostave Whitesnake momentálne figurujú aj Tommy Aldridge (bicie), Doug Aldrich (gitara), Reb Beach (gitara), Michael Devin (basgitara) a Brian Ruedy (klávesy).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies