Poľka šoférovala pod vplyvom návykovej látky, narazila do troch áut

NETKY.SK • 21 Február 2023, 10:34 • 2 min
Poľka šoférovala pod vplyvom návykovej látky, narazila do troch áut

KEŽMAROK - 34 ročná Poľka bola obvinená z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, ktorého sa dopustila v nedeľu (19.02.2023) krátko pred polnocou.

slovakia

left justify in out

34 ročná žena viedla osobné vozidlo po Ul. Generála Štefánika, v Kežmarku, kde s vozidlom  vyšla  na stredový ostrovček  a poškodila dve zvislé dopravné značky. V jazde pokračovala ďalej, pričom  na Ul. Južnej s vozidlom prešla do protismeru a došlo k zrážke s oproti idúcim osobným vozidlom. Jazda pokračovala a na Ul. Obrancov mieru opäť prešla do protismeru a postupne narazila do dvoch zaparkovaných   osobných vozidiel.  Jedno z vozidiel po náraze odhodilo do tretieho vozidla. Smelá vodička stále pokračovala v jazde ďalej! Na Ul. Karola Kuzmányho bola policajnou hliadkou  zablokovaná.

 

Poľka odmietla predložiť doklady potrebné k vedeniu a prevádzke motorového vozidla a taktiež  sa odmietla podrobiť dychovej skúške. Na vozidle, ktoré viedla 34 ročná žena vznikla škoda vo výške 5.000,-Eur, na vozidlách, ktoré svojou jazdou poškodila vznikla škoda vo výške minimálne 10.000,-Eur.  Škoda na  poškodenom dopravnom značení bola predbežne vyčíslená na cca 200,-Eur. K zraneniam osôb našťastie nedošlo. Vodičke bola ďalšia jazda zakázaná,  bola  obmedzená  na  osobnej slobode a následne bola umiestnená do cely policajného zaistenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona