Politológ Kusý: Radoslav Procházka dostal ťažký zásah

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 17:09 • 2 min
Politológ Kusý: Radoslav Procházka dostal ťažký zásah

BRATISLAVA - Líder strany Sieť Radoslav Procházka dostal zverejnením nahrávky s Igorom Matovičom ťažký zásah, ktorý mu hovorí, že je rovnaký ako všetci politici.

slovakia

left justify in out

Pre TASR to dnes povedal politológ Miroslav Kusý, podľa ktorého nahrávka negatívne zasiahne do štartu Procházkovej Siete, ktorá podľa neho nastupovala ako priezračná a čistá strana.
     

"Procházka od počiatku vehementne popieral, že by to, čo hovoril Matovič, bolo množné. Z tohto hľadiska je to dosť šokujúce, že to takto vyšlo. Druhá vec je, že je to podpásovka, v politike to tak ale zvykne chodiť. Tam šlo zrejme aj o voličskú základňu, ktorú Procházka naberal aj na úkor Matoviča," myslí si Kusý.
     

Politológ je sám zvedavý, čo v tejto situácii Procházka urobí. "Môže povedať, že takto to v politike chodí, že to všetci robia, čo bude pravda, ale on sa tváril, že sa od takýchto postupov bude dištancovať," dodal.
     

Procházka dnes priznal, že na zverejnenej nahrávke, kde sa zhovára s predsedom OĽaNO Igorom Matovičom, je jeho hlas a hrdo sa k nemu hlási. Zároveň však uviedol, že nahrávka bola postrihaná tak, aby mu to uškodilo. Záznam zhotovil Matovič a jeho autenticitu už potvrdil.
     

Procházka zároveň tvrdí, že sa s Matovičom bavil o zľave za inzerciu v regionálnom periodiku regionPress, nie o tom, že by chcel platiť bez faktúry. "Je to pekne vyskladané, môže to budiť nejaký dojem, ale my sme sa bavili o zľave, koľko sa zaplatí pri objednaní a koľko pri dátume splatnosti. To je celé," vysvetľoval s tým, že je ochotný vypovedať aj na Generálnej prokuratúre, ktorá to vyšetruje.
     

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies