Politológ a prorektor Martin Klus vstupuje do strany SaS

NETKY.SK • 4 December 2014, 12:44 • 2 min
Politológ a prorektor Martin Klus vstupuje do strany SaS

BRATISLAVA - Politológ a prorektor banskobystrickej Univerzity Majeta Bela Martin Klus vstupuje do SaS.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako rady liberálneho tímu rozšírila v septembri aktivistka Romana Schlesinger, ide o ďalšiu verejne známu osobu, ktorá sa bude politicky angažovať vo farbách strany Richarda Sulíka.
     

"SaS je jediná liberálna strana založená na osobnej a  ekonomickej slobode. Sme stabilná strana s najlepším programom, strana odborníkov. Z tohto pohľadu je najnovší prírastok mimoriadne cenný a zapadá do toho, čo my sme," povedal Sulík na dnešnej tlačovej konferencii s tým, že 34-ročný Klus bude tímlídrom pre zahraničnú politiku a bude sa venovať aj volebnému systému. Podľa jeho slov nejde o posledný prírastok do SaS, ešte tento rok by mal predstaviť ďalšiu posilu.
     

Klus tvrdí, že rozhodovanie o vstupe do strany mu trvalo dlhšie. "Rozhodli za mňa občania v Banskej Bystrici, kde som výrazne vyhral komunálne voľby vo svojom obvode. Už som sa necítil dostatočne neutrálny vo vyjadreniach ako politológ, preto som sa rozhodol prijať ponuku od SaS. Túto stranu dlhšie sledujem, zaujala ma fantasticky pripraveným programom a považujem ju za stranu slušných ľudí," povedal. Prorektorom nateraz ostáva, rektor univerzity o jeho vstupe do SaS vie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona