Politické ambície už nemá, no politika mu ľahostajná nebude

NETKY.SK • 28 December 2013, 13:40 • 2 min
Politické ambície už nemá, no politika mu ľahostajná nebude

BRATISLAVA - Prezident nevylučuje, že na dôchodku napíše knihu pamätí.

slovakia

left justify in out

Prezident Ivan Gašparovič, ktorý v júni budúceho roku vo svojej funkcii končí, už nemá žiadne ďalšie politické ambície. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, politika mu však ľahostajná nebude. "Prvé dni, prvé mesiace bude oddych, uvedomenie si, že veľká zodpovednosť už neleží na mojich pleciach, že sa budem môcť venovať svojmu okoliu, rodine, sám sebe. Ale dokedy toto uvoľnenie potrvá, to asi teraz neviem povedať. Určite ani v tom čase mi neostanú ľahostajné veci, ktoré sa budú týkať Slovenska," hovorí Gašparovič.

Prezident nevylučuje, že na dôchodku napíše knihu pamätí. Ako hovorí, má dosť vlastných poznámok ešte z čias, keď bol generálnym prokurátorom ČSFR. "To by boli zaujímavé informácie," dodal. Či pamäti napíše, však ukáže čas. "Tam by išlo aj o otázky, ktoré by možno niekomu mohli ublížiť," ukončil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona