Politická strana Paliho Kapurková zanikla

NETKY.SK • 11 November 2013, 15:43 • 2 min
Politická strana Paliho Kapurková zanikla

BRATISLAVA - Paliho Kapurková, veselá politická strana pre nevoličov v sobotu 9. novembra ukončila svoju činnosť.

slovakia

left justify in out

"Stalo sa tak symbolicky v deň volieb, v ktorých sa opäť ukázalo, že najpočetnejšou politickou silou na Slovensku sú nevoliči," píše sa v tlačovej správe, pod ktorú sa podpísal Pali Vass.

Strana ďakuje všetkým, ktorým bolo sympatické, že kreslá v parlamente chcela strana nechať prázdne. Ďakuje tiež tým, ktorí podporovali jej návrh premenovať vládu na služobníctvo. "Tak ako v parlamentných voľbách v roku 2010, sme naďalej presvedčení, že ak je volebná účasť nižšia ako 50 percent, tak víťazom volieb sú nevoliči! Preto zostavením vlády by mal prezident poveriť nevoliča," píše Paliho Kapurková. Tlačová správa má však napriek lúčeniu sa otvorený koniec, "ďakujeme, že ste boli s nami. Možno niekedy dovidenia?" 

Paliho Kapurková, veselá politická strana, v skratke Paliho Kapurková, bola slovenská mimoparlamentná politická strana, založená bola v roku 2010. Paliho Kapurková bojovala v parlamentných voľbách v roku 2010. Na kandidačnej listine strany bol iba jeden kandidát - jediný člen a zároveň predseda strany rušňovodič Pavel Vass. Strana získala vo voľbách 0,57 percenta voličských hlasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona