Polícii sa podaril záťah, zhabala 1,97 mil. tabliet metamfetamínu

NETKY.SK • 15 Február 2013, 12:59 • 2 min
Polícii sa podaril záťah, zhabala 1,97 mil. tabliet metamfetamínu

Polícii sa podaril záťah, zhabala 1,97 mil. tabliet metamfetamínu - Krimi Takmer dva milióny metamfetamínových tabletiek zaistila dnes na severnej hranici krajiny od pašerákov thajská polícia.

slovakia

left justify in out

img

Takmer dva milióny metamfetamínových tabletiek zaistila dnes na severnej hranici krajiny od pašerákov thajská polícia. Išlo o jeden z najväčších záťahov proti drogám v tomto roku, píše agentúra AP.

Podľa vyjadrenia polície zadržali úrady troch mužov z etnickej menšiny Mongov po nočnej naháňačke s dvoma malými nákladnými autami blízko thajsko-barmskej hranice v provincii Čchian Ráj.

Policajti zabavili 1,97 milióna tabliet metamfetamínu a 20 kilogramov v tejto drogy v kryštalickej podobe. Boli ukryté v jednom áut.

Vicepremiér Čalerm Júbamrun povedal, že thajské úrady požiadajú Interpol o pomoc pri stopovaní výrobcov drog v Barme.

Thajsko je tranzitnou krajinou pre drogy, ktoré smerujú na medzinárodný trh. V roku 2011 prepašovali cez severnú a severovýchodnú hranicu viac ako 15 miliónov tabletiek metamfetamínov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies