Polícia zverejnila zábery z piatkovej lúpeže v dúbravskej banke

NETKY.SK • 14 November 2016, 12:23 • 2 min
Polícia zverejnila zábery z piatkovej lúpeže v dúbravskej banke

BRATISLAVA – Polícia zverejnila zábery z bankovej lúpeže z piatka minulého týždňa v pobočke na Saratovskej ulici v bratislavskej Dúbravke.

slovakia

left justify in out

Po páchateľovi, ktorý v pobočke raz vystrelil do stropu, stále pátrajú. Z banky si odniesol zhruba 1 385 eur v rôznych menách. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, páchateľ bol strednej postavy, mal asi 30 až 35 rokov, vysoký bol približne 180 cm, oblečenú mal tmavú bundu s kapucňou, tmavé nohavice a čierne topánky, na hlave mal svetlú šiltovku a maskoval sa tmavými slnečnými okuliarmi. Podľa prvotných informácií mohol ujsť na bielom bicykli s červeným nápisom a strieborným pásom. Pri prepade nebol nikto zranený. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, možno oznámiť na linke 158.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies