Polícia zverejnila dojemné momenty z celoplošného testovania

NETKY.SK • 2 November 2020, 07:21 • 2 min
Polícia zverejnila dojemné momenty z celoplošného testovania

V operácii s názvom Spoločná zodpovednosť to bolo aj plné dojemných príbehov. Zaujímavé informácie a fotografie publikovali policajti.

slovakia

left justify in out

Vo veľkej akcii, ktorá mala prispieť k menšiemu šíreniu ochorenia COVID-19, aby tak nemuseli byť príliš zaťažené naše nemocnice, sa spolu zomkli viacerí. „Zdravotníci, policajti, hasiči, vojaci, horskí záchranári, zástupcovia miestnej štátnej správy, samospráv a dobrovoľníci,“ vysvetlila polícia na sociálnej sieti s veľkou vďakou pre všetkých. Poďakovanie si však zaslúžia aj tí, ktorí na testovanie neprišli, pretože sa nechceli nakaziť počas dlhého čakania v chladnom počasí na mieste, kde sa mohli nachádzať aj chorí ľudia.

 

Dojemné

Policajti opísali aj situácie, ktoré boli zaujímavé. „Dva odberové tímy hasičov z Banskej Bystrice prišli za imobilnými pacientmi v Žiari nad Hronom. Odbery a testovanie prebehlo v ich domácom prostredí a navyše vo výbornej atmosfére,“ odpovedali tak na otázku, ktorá trápila mnohých.

 

 

Obetavý Čech

Príslušníci policajného zboru sa ukázali aj ako veľmi sociálne cítiaci a pomáhali aj v netradičných pozíciách. „Policajti aj dnes strážili bábätká v kočíku, kým sa rodičia testovali,“ opísala polícia s dôvetkom, že ich osobne veľmi dojal príbeh českého lekára, ktorý pomáhal napriek tomu, že už v pondelok ho čakala náročná smena.

 

Všímaví

Veľa pochvál chodilo aj na stranu samotných strážcov poriadku, ktorí boli počas akcie Spoločná zodpovednosť dôležitou zložkou. „Prišla som na odber, a keď policajti videli, že používam barlu, pomohli a odviedli ma na odber skôr,“ napísala s vďakou Beata. Pre lepšie zvládnutie epidémie si môžete na stránke shop.netky.sk kúpiť rúška a dezinfekčné gély. Pozrite si aj, aké úsmevné situácie počas testovania vznikali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona