Polícia zrejme našla mŕtvolu advokáta Ožvolda

NETKY.SK • 29 Jún 2011, 08:45 • 2 min
Polícia zrejme našla mŕtvolu advokáta Ožvolda

Polícia zrejme našla mŕtvolu advokáta Ožvolda

slovakia

left justify in out

img

Polícia pravdepodobne našla neďaleko Žemberoviec mŕtvolu advokáta Romana Ožvolda, ktorý je nezvestný šesť dní. Advokát zrejme zomrel násilnou smrťou. Uviedol to dnes denník SME na svojom internetovom portáli s tým, že stopy po streľbe našli aj v advokátovom aute, ktoré sa našlo v pondelok v Nitre.
      Denník zároveň uviedol, že práve v Žemberovciach naposledy zaregistrovali signál jeho mobilného telefónu. Telo polícia vypátrala v obci Jabloňovce neďaleko Žemberoviec.
      Noviny pripomenuli, že Ožvold bol nominantom Smeru v štátnej Slovenskej konsolidačnej. V roku 2007 tam získala kontrakt za 15 miliónov korún advokátka, ktorá uňho v minulosti praxovala. V roku 2008 spolu so šéfom Tiposu Petrom Kapustom osobne rokoval s cyperskou spoločnosťou Lemikon, ktorá žaluje lotériu za neoprávnené používanie know-how Športky.
      Denník SME ďalej uviedol, že Štátna lotéria s Lemikonom tajne uzavrela mimosúdnu dohodu, podľa ktorej Lemikon získal dovedna 14 miliónov eur. Keď sa dohoda dostala na verejnosť, vzniesla sa proti nej vlna kritiky aj od vtedajšej opozície.
      Ožvold bol osobným priateľom exministra financií Jána Počiatka zo Smeru, ktorý ho do funkcie nominoval. Bulvár ich spolu nafotil na športových zápasoch a oslave Počiatkových menín, uzatvoril denník.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies