Polícia zo zabitia muža obvinila 57-ročného Košičana

NETKY.SK • 19 Február 2015, 13:15 • 2 min
Polícia zo zabitia muža obvinila 57-ročného Košičana

KOŠICE - V prípade úmrtia 50-ročného muža, ktorý zomrel v utorok (17.2.) na následky zranení v košickej nemocnici, polícia obvinila zo zabitia 57-ročného Jána z Košíc. Obvinený podľa vyšetrovania v pondelok (16.2.) dopoludnia muža fyzicky napadol v záhradkárskej lokalite na sídlisku Nad jazerom.

slovakia

left justify in out

Muž v čase útoku sedel na lavičke pri chatke, v ktorej prespával. "Opakovane ho udieral päsťami do hlavy. Keď spadol a ostal ležať na zemi, znovu ho udieral a potom do neho aj kopol. Mužovi spôsobil viacnásobné tupé poranenia hlavy a hrudníka, na následky ktorých v utorok popoludní zomrel," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Podľa predbežnej súdnolekárskej správy bezprostrednou príčinou smrti Košičana bol šok pri polytraume a poúrazovom vnútrolebečnom a vnútrohrudníkovom krvácaní.
     

Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies