Polícia zmarila prevoz heroínu smerujúceho do Budapešti

NETKY.SK • 13 November 2019, 14:27 • 2 min
Polícia zmarila prevoz heroínu smerujúceho do Budapešti

BUDAPEŠŤ - Kriminalistom z Maďarska a Slovinska sa v dnešných hodinách podarilo zastaviť dodávku heroínu, ktorá mala z koperského prístavu smerovať až do Budapešti.

slovakia

left justify in out

Podľa štátnych orgánov oboch krajín ide o najväčšiu zadržanú zásielku heroínu za posledných desať rokov. Šéf oddelenia boja proti medzinárodnému zločinu maďarského Národného úradu vyšetrovania (NNYI) Zoltán Boross sa pred médiami vyjadril, že slovinskí colníci našli 730 kilogramov tohto polosyntetického opiátu v koperskom prístave. Zásielka drog smerovala do istého budapeštianskeho podniku.

 

img

 

Desatinu kontrabandu, ktorého celková hodnota na čiernom trhu dosahuje 17,5 miliardy forintov (52,3 milióna eur), príslušné orgány kontrolovaným spôsobom pustili do maďarského hlavného mesta. Tam potom zadržali prijímateľa, ktorým bol 47-ročný R. K.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies