Polícia žiada o pomoc v prípade streľby na mužov z BMW

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 14:42 • 2 min
Polícia žiada o pomoc v prípade streľby na mužov z BMW

BRATISLAVA / POVAŽSKÁ BYSTRICA - Polícia žiada o pomoc pri vyšetrovaní piatkovej vraždy a pokusu o vraždu v Považskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Postrelený a krvácajúci 30-ročný Patrik z Beluše v piatok popoludní doviezol v aute značky BMW s českými poznávacími značkami do nemocnice v Považskej Bystrici už mŕtveho 40-ročného Erika. Polícia teraz hľadá prípadných svedkov, ktorí si v piatok všimli v Považskej Bystrici alebo jej okolí tmavomodré BMW s poznávacou značkou 3AR 88-06, poznali posádku či spozorovali v čase od 12:00 do 14:00 nejaké podozrivé osoby. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, BMW bolo v obci Hatné, krátko po 13:00 aj na čerpacej stanici v Orlovom, kde vodič natankoval naftu za päť eur. Polícia tiež zistila, že auto veľkou rýchlosťou jazdilo aj po Považskej Bystrici a jej okolí, preto predpokladajú, že si vozidlo či jeho posádku niekto všimol. Ak niekto spozoroval vozidlo, jeho posádku, prípadne ďalšie osoby, ktoré do auta nastupovali či z neho vystupovali, môže informovať políciu na linke 158. "Akákoľvek informácia, ktorá sa vám môže zdať nepodstatná, nám môže pomôcť pri zistení páchateľa tohto obzvlášť závažného zločinu," apeluje na prípadných svedkov Antalová.

 

V piatok približne o 13:45 pred nemocnicou v Považskej Bystrici zastalo BMW s postreleným 30-ročným Patrikom z Beluše a už mŕtvym o 10 rokov starším Erikom z Považskej Bystrice. Patrik mal strelné poranenie na krku a krvácal. Lekári hneď zranenému poskytli prvú pomoc, momentálne Patrik leží v nemocnici v umelom spánku. Ako ďalej vysvetlila Antalová, policajti od piatka prípad vyšetrujú. Za ten čas zistili, že BMW jazdilo na trase medzi Dolnou Marikovou a Považskou Bystricou, policajti zistili, že auto bolo aj v obci Hatné. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a v štádiu pokusu. K vyšetrovaniu polícia prizvala aj súdnych znalcov z Ústavu súdneho lekárstva z Martina a expertov z Kriminalistického a expertízneho ústavu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies