Polícia zatkla ženu, ktorá nožom ohrozovala ľudí v meste Barnsley

NETKY.SK • 8 September 2018, 18:17 • 2 min
Polícia zatkla ženu, ktorá nožom ohrozovala ľudí v meste Barnsley

LONDÝN - Britská polícia zatkla ženu, ktorá v sobotu nožom ohrozovala ľudí v centre anglického mesta Barnsley. Incident si vyžiadal len jedno ľahšie zranenie, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa správ svedkov sa žena so šatkou na hlave vyhrážala chodcom na ulici a naháňala ich s 30 centimetrovým kuchynským nožom v ruke. Polícia uzavrela centrum mesta, nariadila zákaz vychádzania a majiteľom obchodov odporučila, aby uzavreli svoje predajne.

 

Pri rannom incidente, ktorého motív nebol bezprostredne známy, utrpel ľahké zranenie jeden muž. Miestnej polícii pomáhajú pri vyšetrovaní aj detektívi špecializovaní na boj proti terorizmu.

 

Podľa svedkov žena poranila do pleca jedného muža, pričom opakovane vykrikovala slovo "zabiť". Údajne bola oblečená v moslimskom odeve, avšak nemala zahalenú tvár. Jednému z miestnych obchodníkov sa podarilo ženu presvedčiť, aby odhodila nôž a polícia ju následne zatkla, uviedla televízia Sky News. Mesto Barnsley leží v grófstve Južný Yorkshire približne 245 kilometrov severne od Londýna.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies