Polícia zatkla vodiča olympijského autobusu, ktorý zrazil cyklistu

NETKY.SK • 2 August 2012, 06:45 • 2 min
Polícia zatkla vodiča olympijského autobusu, ktorý zrazil cyklistu

Polícia zatkla vodiča olympijského autobusu, ktorý zrazil cyklistu - Svet Britská polícia zatkla vodiča olympijského autobusu, ktorý v stredu večer zrazil a usmrtil cyklistu. Vodič vo veku okolo 65 rokov je podozrivý, že zavinil úmrtie nebezpečnou jazdou.

slovakia

left justify in out

img

Britská polícia zatkla vodiča olympijského autobusu, ktorý v stredu večer zrazil a usmrtil cyklistu. Vodič vo veku okolo 65 rokov je podozrivý, že zavinil úmrtie nebezpečnou jazdou.
      K tragickej nehode došlo o 20.45 h SELČ v blízkosti Olympijského parku na východe Londýna. Poschodový autobus odvážal z parku predstaviteľov médií. 
      Dvadsaťosemročný cyklista bol na mieste mŕtvy. Londýnsky olympijský organizačný výbor vyjadril sústrasť jeho rodine. Obeť zatiaľ nebola identifikovaná, podľa správ stanice BBC však nejde o súťažiaceho z olympiády. 
      Nikto z cestujúcich autobusu nebol pri kolízii v londýnskej štvrti Hackney zranený. 
      Príčiny nehody neďaleko olympijského hokejového centra, velodrómu a paralympijskej tenisovej arény začalo vyšetrovať dopravné oddelenie Metropolitnej polície. Zadržaného vodiča podľa BBC predviedli na výsluch na policajnú stanicu vo východnom Londýne. 
      Kyvadlová autobusová doprava do a z Olympijského parku bola vyše dvoch hodín zastavená. Organizátori museli zabezpečiť novinárom náhradné spôsoby prepravy. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies