Polícia zatkla v Paríži muža podozrivého z útokov na redakcie

NETKY.SK • 19 November 2013, 14:43 • 2 min
Polícia zatkla v Paríži muža podozrivého z útokov na redakcie

PARÍŽ - Francúzska polícia dnes zatkla muža, podozrivého z útokov na centrálu denníka Libération a na redakciu francúzskej spravodajskej televízie BFM-TV, informovala tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podozrivého atentátnika zadržali v siedmom parížskom obvode, uviedol denník Le Parisien. K zadržaniu došlo po tom, ako dnes polícia zverejnila presnejšiu podobu hľadaného. Fotografia pochádzala z kontrolnej kamery parížskej dopravnej spoločnosti RATP.

V pondelok ráno neznámy muž prepadol redakciu ľavicovo-liberálneho denníka Libération a v hale postrelil mladého, 23-ročného fotografa do chrbta. Muž utrpel vážne zranenia a je v ohrození života.

O niečo neskôr padli viaceré výstrely pri francúzskej banke Société Générale. Podľa vyšetrovateľov išlo o toho istého muža. Pripisovali mu aj piatkový útok v televízii BFM-TV, kde ohrozoval jedného redaktora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies