Polícia zatkla Ukrajinca,ktorý chcel uniesť lietadlo do Soči

NETKY.SK • 8 Február 2014, 15:48 • 2 min
Polícia zatkla Ukrajinca,ktorý chcel uniesť lietadlo do Soči

ISTANBUL - Turecká polícia zadržala Ukrajinca, ktorý sa v piatok pokúsil uniesť dopravné lietadlo z ukrajinského Charkova a požadoval jeho presmerovanie do ruského strediska Soči, kde sa práve konalo otvorenie zimných olympijských hier.

slovakia

left justify in out

Lietadlo so 110 pasažiermi za sprievodu vojenskej stíhačky nakoniec bezpečne pristálo na istanbulskom medzinárodnom letisku Muž na palube hrozil, že odpáli bombu, polícia však v jeho batožine žiadnu nenašla. Ako v sobotu informoval guvernér Istanbulu Huseyin Avni Mutlu, 45-ročný Ukrajinec sa spočiatku nechcel vzdať, nakoniec ho však zadržali bez toho, aby bol niekto z pasažierov zranený. Páchateľ utrpel počas akcie ľahké zranenie. Ukrajinec podľa Mutlua konal sám a nič nenasvedčuje tomu, že by bol napojený na nejakú organizovanú skupinu. Polícia však muža naďalej vypočúva a incident vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies