Polícia zatkla Riccarda Ricca pri kupovaní dopingových preparátov

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 17:19 • 2 min
Polícia zatkla Riccarda Ricca pri kupovaní dopingových preparátov

RÍM - Bývalého talianskeho cyklistu Riccarda Ricca zadržala polícia pri kupovaní dopingových preparátov.

slovakia

left justify in out

"Spolu s ďalším cyklistom sa pokúšal na parkovisku v Livorne získať lieky a dopingová preparáty," informuje internetový portál velomotion.de.
     

Vo väzbe skončili aj dvaja muži, ktorí sa im pokúšali zakázané prostriedky predať. Pri následnej domovej prehliadke zhabala polícia dopingové preparáty v hodnote 15.000 eur.
     

"Bol som v nesprávnom čase na nesprávnom mieste," poprel obvinenia Ricco. Polícia u neho našla 30 jednotiek nemenovanej substancie. Cyklistovi hrozí nepodmienečný trest odňatia slobody.
     

Talian mal pozitívny dopingový test na Tour de France 2008 a dostal dvadsaťmesačný trest zákazu činnosti. Vo februári 2011 ho previezli do nemocnice s akútnym zlyhaním obličiek a Ricco priznal, že sa sám pokúsil o transfúziu krvi. Za tento delikt ho Taliansky olympijský výbor (CONI) potrestal dvanásťročným zákazom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona