Zatkli opitého muža na koni, chcel ísť 900 kilometrov na bratovu svadbu!

NETKY.SK • 11 September 2013, 16:01 • 2 min
Zatkli opitého muža na koni, chcel ísť 900 kilometrov na bratovu svadbu!

COLORADO - Istého Patricka Schumachera z amerického štátu Colorado zatkla v pondelok polícia v meste Boulder po tom, čo opitý jazdil na koni. Svedkovia navyše uviedli, že koňa, s ktorým blokoval premávku, udieral.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný muž policajtom povedal, že šiel na svadbu svojho brata do 900 kilometrov vzdialeného mesta Bryce v susednom štáte Utah. Policajti v jeho jazdeckej taške našli pištoľ a niekoľko plechoviek piva, pričom vo vaku mal malého psa - mopsa menom Bufford.

"Išlo o veľmi nezvyčajnú situáciu. Je to pravdepodobne vôbec prvý prípad v histórii nášho oddelenia, keď sme zastavili niekoho za to, že pod vplyvom alkoholu jazdil na koni," uviedol hovorca miestnej polície Ryan Huff, podľa ktorého Schumacher pri zatýkaní nekládol odpor. Keď sa ho následne pýtali, prečo koňa udrel, muž tvrdil, že sa iba snažil zabiť muchu, ktorá mu sedela na hlave. Ako dôvod, prečo šiel do Utahu na koni, zas uviedol stratu vodičského preukazu. Schumachera, ktorého obvinili z jazdy na koni pod vplyvom alkoholu, z ohrozovania z nedbanlivosti, ubližovania zvieratám a nelegálnej držby zbrane, prepustili po niekoľkých hodinách, avšak 31. októbra sa musí dostaviť na súd. Muž si v utorok ráno išiel vyzdvihnúť koňa aj psa a následne pokračoval v ceste na spomínanú svadbu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies