Polícia zatkla dvoch Švédov podozrivých z vraždy krajana

NETKY.SK • 4 August 2011, 13:58 • 2 min
Polícia zatkla dvoch Švédov podozrivých z vraždy krajana

Polícia zatkla dvoch Švédov podozrivých z vraždy krajana

slovakia

left justify in out

img

Dvoch 26-ročných Švédov, Tommyho Viktora Söderlunda a Johana Sebastiana Ljunga, podozrivých z vraždy svojho krajana, 25-ročného Maksima Schantza, zatkla v utorok thajská polícia na ostrove Phuket. Informovali o tom dnes miestne policajné zdroje.
      Obaja podozriví sa podľa nich k vražde svojho krajana priznali a v prípade, že ich tamojšie úrady uznajú vinnými, budú čeliť maximálnym trestom väzenia.
      Obvinení Švédi vypovedali, že už predtým spolupracovali so Schantzom na internetovom podvode s predajom pochybného tovaru v thajskom letovisku Pattajá, ktoré sa nachádza približne 100 kilometrov južne od Bangkoku.
      Schantz mal údajne informovať políciu o podvode, čo viedlo k Söderlundovmu zatknutiu. Obvinení Švédi po prepustení z väzenia svojho krajana zavraždili a z miesta činu ušli. Chytili ich nasledujúci deň v jednom z miestnych hotelov.
      Podľa pasov žili obaja obvinení v Thajsku približne tri roky na turistické víza, uviedol v telefonickom rozhovore pre nemeckú tlačovú agentúru DPA zástupca miestnej polície.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies