Polícia zatkla druhého podozrivého zo streľby v New Orleans

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 14:24 • 2 min
Polícia zatkla druhého podozrivého zo streľby v New Orleans

NEW ORLEANS - Polícia vo štvrtok zatkla a obvinila druhého podozrivého zo streľby na oslavách Dňa matiek v americkom New Orleans, pri ktorej utrpelo zranenia 20 ľudí.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročného Shawna Scotta zadržali vo štvrtok deň po tom, čo zatkli jeho 19-ročného brata Akeina. Oboch členov pouličného gangu obvinili z 20 pokusov o vraždu, uviedla polícia v New Orleans.

"Bratia Scottovci sem prišli za určitým účelom, mali plán. Sme si istí, že títo ľudia chceli ubližovať," povedal šéf polície Ronal Serpas na tlačovej konferencii na mieste nedeľnej streľby. Polícia tiež zatkla štyroch ďalších ľudí, ktorí sa nachádzali v dome na východe mesta, kde sa Akein Scott ukrýval, povedal Serpas. Všetkých obvinili z napomáhania bratom a bránenia spravodlivosti.

Podľa úradov utrpelo pri streľbe zranenia 20 ľudí vrátane dvoch detí. Tri osoby ostávajú v nemocnici, ich stav je však stabilizovaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies