Polícia zatkla 13 ľudí a zhabala materiál na výrobu extázy

NETKY.SK • 29 November 2018, 16:59 • 2 min
Polícia zatkla 13 ľudí a zhabala materiál na výrobu extázy

AMSTERDAM - Holandská polícia zatkla tento týždeň 13 ľudí a zhabala stovky kilogramov chemikálií určených na výrobu drogy extáza. Informovala o tom vo štvrtok agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zatknutí sú Holanďania vo veku od 32 do 64 rokov. Po dvoch z nich predtým už vyhlásili pátranie vo Švédsku a úrady v súvislosti s prípadom zatýkali aj v Belgicku. Drogy boli podľa polície určené pre škandinávsky trh.

 

Príslušníci polície vykonali prehliadku na deviatich miestach v Holandsku. Jedného zo zatknutých zadržali priamo počas výroby tabletiek extázy. Obsluhoval dva stroje, ktoré podľa polície dokázali vyrobiť 18.700 tabletiek za hodinu.

 

 

Pri raziách zhabali stovky kilogramov materiálu na výrobu drog, ako aj 26 kilogramov tabletiek extázy, peňažnú hotovosť vo výške milióna eur, dve strelné zbrane, niekoľko luxusných áut a zariadenie na počítanie peňazí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies