Polícia zastrelila muža, ktorý držal rukojemníkov v budoveTV Discovery

NETKY.SK • 2 September 2010, 11:31 • 2 min
Polícia zastrelila muža, ktorý držal rukojemníkov v budoveTV Discovery

Polícia zastrelila muža, ktorý držal rukojemníkov v budoveTV Discovery

slovakia

left justify in out

img

Muž s pištoľou, ktorý dnes zobral za rukojemníkov troch ľudí v hlavnom sídle televíznej stanice Discovery Channel na washingtonskom predmestí Silver Springs, je mŕtvy, oznámila televízia NBC s odvolaním sa na policajné zdroje. Polícia ho zastrelila a všetkých jeho rukojemníkov dostala do bezpečia.
      Muž dnes okolo 13. hodiny miestneho času vtrhol do spomínanej budovy televíznej stanice a vyhrážal sa, že ju vyhodí do vzduchu. K telu mal pripevnené kovové nádoby, ktorá mohli obsahovať výbušninu. V tom čase sa údajne v budove nachádzalo okolo 1900 ľudí, vrátane škôlky, ktorú evakuovali.
      Podľa šéfa polície v Montgomery County Thomasa Mangera mal výhrady voči programu televízie Discovery Channel. Podľa jeho názoru propagovali rast populácie namiesto toho, aby podporili sterilizáciu ľudí. "Žiadne ďalšie deti! Rast populácie ohrozuje planétu a život vo voľnej prírode, ktorý na nej ešte zostal," napísal na webovej stránke SaveThePlanetProtest.com, kde zverejnil dlhé vyhlásenie. "Ľudia sú najničivejšie, najšpinavšie, najznečisťujúcejšie bytosti a ničia to, čo zostalo z planéty, svojou falošnou morálkou a kultúrou rozmnožovania sa," citovala z vyhlásenia televízia CNN.
      James Lee bol už v minulosti odsúdený k dvom týždňom väzenia a zákazu prístupu do televízie Discovery pre protesty, ktoré voči nej organizoval.
      Polícia dnes proti nemu zasiahla po niekoľkohodinovom bezvýslednom vyjednávaní.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies