Polícia zastrelila 107-ročného muža, ktorý sa vyhrážal zbraňou dvom osobám

NETKY.SK • 9 September 2013, 07:50 • 2 min
Polícia zastrelila 107-ročného muža, ktorý sa vyhrážal zbraňou dvom osobám

PINE BLUFF - Kuriózny kriminálny prípad sa odohral v americkom meste Pine Bluff na juhovýchode štátu Arkansas, keď polícia počas zásahu zastrelila 107-ročného muža, ktorý vo svojom dome ohrozoval strelnou zbraňou dve osoby. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na bezpečnostné zdroje.

slovakia

left justify in out

Ako pre televíznu stanicu KATV potvrdil poručík David Price, v sobotu boli do domu 107-ročného Monroea Isadora privolaní policajní príslušníci po tom, čo sa starý muž začal vyhrážať strelnou zbraňou dvojici prítomných osôb. Policajtom sa ich podarilo oslobodiť a následne obkľúčiť muža v jednej z izieb. Ten na nich spustil paľbu skrze dvere, ale nikoho nezasiahol. Po pretrvávajúcej patovej situácii bola privolaná policajná posila, vrátane špeciálnej zásahovej jednotky SWAT, ktorej členovia spustili do izby mikrokameru a pomocou nej zistili, že muž je vyzbrojený ručnou palnou zbraňou. Keď nepomáhalo ani vyjednávanie, vhodili do miestnosti plynový granát a vtrhli dovnútra. Muž na nich ešte niekoľkokrát vystrelil, policajti následne paľbu opätovali, pričom útočníka zabili. Príčina jeho skratového konania zatiaľ nie je objasnená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies